• Skvěle padnoucí džíny = nejtěžší úkol na světě

    Perfektně padnoucí džíny jsou prej naprosto bez debat nutností v každém šatníku. Všude, na internetu nebo v časopisech, o tom najdete milion článků. Jak jsou důležité, jak je kombinovat, ale ještě víc o tom, jak vybrat ty perfektní. Jak si vybrat džíny? Jaké džíny se hodí k Vaší postavě? Osm pravidel pro výběr džínů a bla bla bla.. Má to ale svoje opodstatnění – je to porod! Takže logicky se snažím tomuto procesu co nejvíce vyhejbat. Jednou za čas však i já pocítím, že ty dvoje džíny, které nosím, už mají své hvězdné časy za sebou a že ve zbylých dvaceti ve skříni mi to prostě nesluší – z nějakého neznámého důvodu mě dělají širší, kratší, křivějši a klikatější. (Obecně je tak nějak všechno špatně.)

    Já tyhle chytrý články o džínách občas přečtu – to nemůžu říct – ale je to trochu bullshit. Já nechci nosit zvonáče, i když dle mého průzkumu zdrojů zužují a prodlužují nohy a jsou vhodné pro prdelaté jedince. Já nesnáším zvonáče. A nechci mít všechny džíny černý, protože zeštíhlují. A pokud bych se tedy rozhodla pro skinny, tak určitě jedině s podpatky, na kterých ale neumím chodit a moje sbírka bot se víceméně skládá z třiceti párů tenisek. Takhle složitě nikdy neuvažuju. A jak nechodím na tu džínovou výpravu do Mordoru často, zapomenu, o jak strastiplnou cestu jde a kolikrát se i do těch krámů na nákupy těšim. To nadšení pak velmi VELMI rychle opadá. Ráno tedy na nákupy vycházím s jednoduchou myšlenkou, že si koupím hezký džíny. (Pokud vycházím s přesnější představou, stejně ji během první hodiny párkrát změním.)

    Číst dál

  • Jedna Blockers měla narozeniny

    Pro každého jsou narozeniny něčím jiným, znám kamarádky, pro které to je spíše stres, že už jsou opět o rok starší a za žádných okolností je nehodlají slavit. Já narozeniny zbožňuju. Není to kvůli dárkům, ale prostě je to takový můj den… Člověk se ten den jen tak něčím nerozčílí, vše bere nějak s přehledem a užívá si (prozatím), že je opět o rok starší…A ty letošní nebyly výjimkou!

    Číst dál