• Na týden Pařížankou

    traunsee tirolsko

    Podzim je tady, babí léto nakonec trvalo opravdu jen týden… Sedím doma, zapálená svíčka, čaj na stolku. To je pro mě pravý podzim. Jak tu tak sedím, tak mi dochází, že jsem oproti Market opravdu lehce (no řekněme si to na rovinu, že lehce více) nezodpovědná, a že vždy mam nápady na články v hlavě, ale pořádně dlouho mi trvá, než něco sepíšu. Tak teď už ale opravdu!
    Číst dál

  • Vejletíme – Albertovy skály, Drbákov

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    Podzim je krásný období. Člověk může natáhnout svojí oblíbenou mikinu, bundu a čepici a jet se kochat barvami. A my to milujeme, když je barevno. Využíváme každé volné minuty a slunečních paprsků – aspoň nevykydnem u Xboxu – a vyrážíme ven. Vždycky se sebereme alespoň na pár hodin a vyrazíme ideálně někam z města. Pár týdnů zpátky jsme vymýšleli, kam vyrazit. Někam blízko Prahy, abychom to zas nepřeháněli. Nějakou vyhlídku. A tak jako online lidé jsme sedli a vygooglili Albertovy skály. Houby nesbíráme, tak sbíráme zážitky a vyhlížíme zimu.

    Číst dál

  • Vejletíme – Traunsee, Rakousko

    traunsee tirolsko

    Prodloužených víkendů je vždy potřeba využívat. Málokdy si necháme ujít příležitost vyjet kousek za hranice. A prodlouženej víkend o den, nebo i o dva, jsou na to ideál. Rakousko jsme si v poslední době opravdu zamilovali – líbí se nám kombinace krásné přírody a místní architektury. Ale i kombo jezer a hor, kdy můžeme vzít kola a jezdit hodiny po cyklostezkách anebo celý den hikovat a fotit, je perfektní. A tak jsme na konci září (S vyhlídkou nejspíše mé poslední dovolené v tomto roce… Fňuk.) vyrazili už podruhé do Rakouska. A zase to bylo úžasný!
    Číst dál

  • Láska na první pohled – bomber od City Folklore!

    City Folklore Bomber

    Asi každý z nás má hromadu oblečení. Z té hromady oblečení, nebo i bot, jsou ale oblíbenější kousky, i když si to zrovna neuvědomujeme. Sama za sebe můžu říct, že doma toho mám celkem dost. (Moje pokusy o úklid a protřídění šatníku nejsou zatím moc úspěšný. Většinou funguje zákon. Vyhoď 1 a kup 2, takže neustále rosteme.) Neumím se věcí moc zbavovat, i když je moc nenosím. Jsou ale kousky, které nosím častějc než ostatní. A pak je pár spešl kousků, které jsem si zamilovala a mohla bych je nosit pořád. A právě tenhle bomber od značky City Folklore je jeden z nich!
    Číst dál